Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@14:43:10 GMT

۵ موردی که بهتر است در گوگل جست‌وجو نکنید

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۸۶۸۰

صراط: گوگل موتور جستوجوگری است که پاسخی از خود به شما نمی‌دهد؛ بلکه اطلاعاتی را که انسان‌ها در اختیار او قرار دادند، را برای شما گردآوری می‌کند. به این دلیل که ربات‌ها و ماشین‌ها عاری از درک و شعور انسانی هستند، گوگل در برخی موارد نه تنها به ما کمک نمی‌کند؛ بلکه مشکلات زیادی نیز درست می‌کند. در ادامه شما را با ۵ موردی که نباید در گوگل سرچ کنید همراهی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱. گوگل ترنسلیت

شاید از گوگل ترنسلیت استفاده کرده باشید، در این صورت متوجه جمله بندی ناقص و عدم درک موضوعی ترجمه گوگل شده باشید. جالب است بدانیم، برخی از جملات معنای منفی می‌دهند بدون اینکه فعل منفی در آن به کار رفته باشد. موتور ترجمه گوگل به دلیل عدم درک رفتار واژگان و نقص گرامری قابل اعتماد نیست و توصیه می‌شود برای ترجمه مطالب مهم و حیاتی از گوگل استفاده نکنید.


۲. مواردی که شما را آشفته می‌کند!

برای مثال، ممکن است واژه «کرونا» شما را آشفته کند. اگر کرونا کلمه موجود در جمله‌ای باشد که سرچ می‌کنید، تمام مطالب و داده‌هایی که با این کلیدواژه به گوگل شناخته شدند در نتیجه جستوجو شما بالا می‌آیند. پس مراقب باشید و از سرچ مواردی که می‌دانید حال خوب شما را بد می‌کنند خودداری کنید.

۳. مواردی که شما را به دردسر میندازند!

در همه کشور‌ها محدودیت‌هایی درباره سرچ برخی از موارد، وجود دارد که ممکن است شما را به دردسر بیندازند. بهتر است بدانید گوگل از طریق جی‌میل برای شما شخصی سازی می‌شود و این یعنی هر چه را که تاکنون در گوگل سرچ کردید به عنوان تاریخچه شما ذخیره دارد. حالا اگر جرم و جنایتی ناخواسته در ارتباط با موضوعاتی که سرچ کردید انجام دهید، این تاریخچه احتمال نیت قبلی و کسب آگاهی بیشتر شما در ارتکاب آن جرم را اثبات می‌کند.

۴. مشکلات پوستی

داده‌های گوگل متاسفانه از فیلتر راستی آزمایی رد نمی‌شوند و به همین دلیل اگر سایت معرفی شده قابل اعتماد نباشد، هیچ بعید نیست که اطلاعات دچار تحریف علمی شده باشند. مشکلات پوستی یکی از رایج‌ترین مواردی است که ما در گوگل سرچ می‌کنیم، گاهی چنان مشکل را حاد نشان می‌دهد که ما از نگرانی خواب‌مان نمی‌برد و گاهی هم برای مشکلات جدی، چند ماسک خانگی توصیه می‌کند.

۵. نشانه‌ی بیماری

موتور جستوجوگر گوگل پزشک نیست! اگر نشانه‌ای از درد در خود احساس می‌کنید به یک پزشک مجرب مراجعه کنید و خاطر خود را با برخی از داده‌های بی اساس گوگل مکدر نکنید. ممکن است یک دل درد ساده را که فقط با کمی عرق نعنا درمان می‌شود را نشانه‌ای از سرطان روده بشناسد و اطلاعات غیر واقعی دیگری در اختیارتان بگذارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: گوگل موتور جستجو مشکلات پوستی نشانه ی بیماری صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، هرچند این شرکت هم اکنون محدودیت های زیادی برای تبلیغاتی که شامل انواع خاصی از محتوای مستهجن هستند را اجرا می کند اما به روز رسانی جدید هیچ شکی باقی نمی گذارد که محتوایی که طوری تغییر یافته یا تولید شده تا هرزنگاری و مستهجن باشد، برخلاف قوانین آن است.

هر آگهی که مروج سایت یا اپلیکیشن های تولید هرزنگاری دیپ فیک باشد و دستورالعمل ساخت چنین محتوایی را نشان دهد، آنها را تایید کند یا سرویس های هرزنگاری دیپ فیک مختلف را مقایسه کند، بدون هشدار تعلیق خواهد شد.

این آگهی ها دیگر اجازه انتشار در گوگل نخواهند داشت. شرکت فناوری آمریکایی از ۳۰ می۲۰۲۴ میلادی این قوانین را اجرا می کند و به آگهی دهندگان اجازه می دهد هرگونه تبلیغ ناقض این سیاست را حذف کنند.

ظهور فناوری های دیپ فیک به افزایش تعداد ابزارهای تبلیغاتی منجر شده که به طور خاص کاربران را هدف می گیرند که خواهان محتوای مستهجن هستند. برخی از این ابزارها حتی به عنوان سرویس هایی سالم خود را نشان می دهند تا بتوانند در اپ استور اپل و گوگل پلی فهرست شوند اما آنها در شبکه های اجتماعی برای ترویج قابلیت های هرزنگارانه خود، آشکارا عمل می کنند.

کد خبر 6096786

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • واکنش گل محمدی به یک خبر: بحث تعهد در میان نیست/لطفا گمانه زنی نکنید
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • دفتر حسن روحانی : موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • دفتر حسن روحانی: موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • فیلم/ طحان نظیف: موارد ردصلاحیت روحانی متعدد است
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند