Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - تنها گروه کوچکی از مردم در هزاران سال پیش نحوه نوشتن با این سیستم را بلد بودند، ولی به لطف کشف روزتا استون این زبان رمزگشایی شد. گوگل یک ابزار جدید هنرها و فرهنگ به نام Fabricius معرفی کرده است که برای همگان امکان یادگیری درباره سیستم نوشتاری مصر باستان موسوم به هیروگلیف، که نمادهای استفاده شده برای نمایندگی کلمات و عبارات هستند، را فراهم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها گروه کوچکی از مردم در هزاران سال پیش نحوه نوشتن با این سیستم را بلد بودند، ولی به لطف کشف روزتا استون این زبان رمزگشایی شد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، فابریشز تازه‌ترین کار تجربی Arts & Culture Lab گوگل است؛ این ابزار از یادگیری ماشین برای ترجمه هیروگلیف استفاده می‌کند. این ابزار در مجموع دربرگیرنده سه بخش است، یکی که درکی پایه از هیروگلیف مصری در اختیار قرار می‌دهد و دیگری که Play نام دارد و برای همگان امکان ارسال پیام‌های رمزنگاری شده با این علائم را فراهم می‌آورد.

قابلیت سوم یک ابزار کاری برای دسکتاپ است که به محققان برای ترجمه هیروگلیف کمک می‌کند؛ این قابلیت برای افراد معمولی چندان جذابیتی نخواهد داشت. گوگل با تقریب زدن هیروگلیف‌ها با ایموجی، و توضیح اینکه هر نماد معنایی دارد، آنها را در زمینه قرار می‌دهند.

 
وقتی کاربران پیامشان را در ابزار فابریشز تایپ می‌کنند، این ابزار بهترین گزینه را به آنها پیشنهاد می‌دهد، ولی یک محدودیت وجود دارد – گوگل می‌گوید که فابریشز تنها می‌تواند ایموجی‌ها و کلماتی را ترجمه کند که در دیکشنری مربوطه‌اش لیست کرده است. پیام‌های ترجمه شده با استفاده از ایمیل و پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی قابل اشتراک‌گذاری هستند.
 
این ابزار بینش جالبی درباره این که چگونه سیستم نوشتار مورد استفاده قرار می‌گرفته است و نوع ابرازهایی که بهترین تطابق را با معادلشان در زبان‌های انگلیسی و عربی، به عنوان دو زبانی که این ابزار پشتیبانی می‌کند، داشته باشند فراهم می‌آورد. این جدیدترین محتوای مرتبط با مصر باستان است که توسط ابزار هنر و فرهنگ گوگل ارائه شده است.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: نرم افزار زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله ارتش مصر باستان

یک مهمانخانه ۳۵۰۰ ساله که ارتش مصر باستان از آن استفاده می‌کرد، در صحرای «سینا» کشف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، مصرشناسان بقایای یک مهمانخانه را در صحرای شمال سینا کشف کرده‌اند. این سازه ممکن است به طور موقت توسط نیرو‌های مصر باستان و احتمالاً افراد سلطنتی در دوره حکومت «تحوتموس سوم» یا از حدود ۱۴۷۹ تا ۱۴۲۵ قبل از میلاد مورد استفاده قرار گرفته باشد.

فرمانروایان مصر باستان اغلب به سمت شرق مدیترانه لشکرکشی می‌کردند و یکی از مسیر‌هایی که نیرو‌های مصری اغلب برای رسیدن به این منطقه طی می‌کردند، صحرای سینا بود.

در بیانیه وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر آمده است: «به احتمال زیاد این بنا با توجه به معماری آن و تکه‌های سفال کشف‌شده، به عنوان استراحتگاه سلطنتی مورد استفاده بود.»

بر اساس این بیانیه، این ساختمان دارای دو راهرو مستطیل‌شکل و تعدادی اتاق است. کتیبه‌ای به خط هیروگلیف که در ساختمان کشف شده است نشان می‌دهد این استراحتگاه به زمان «تحوتموس سوم» تعلق دارد.

این استراحتگاه در محوطه‌ای واقع شده است که دارای گورستانی است که قدمت آن به دودمان بیست‌ویکم (حدود ۱۰۷۰ تا ۹۴۵ قبل از میلاد) و دودمان بیست‌وششم (۶۸۸ تا ۵۲۵ قبل از میلاد) یا پس از حکومت «تحوتموس سوم» بازمی‌گردد.

دیگر خبرها

  • چت‌جی‌پی‌تی حالا دیگر حافظه هم دارد
  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • کشف بقایای یک سکونتگاه 7 هزارساله در صربستان (+عکس)
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله ارتش مصر باستان
  • جان تری و توصیف شخصیت های فوتبالی در قالب کلمات کوتاه / زیرنویس فارسی
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله