Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@13:18:56 GMT

امکانات جدید مانند ترجمه همزمان برای نرم‌افزار گوگل لنز

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۸۸۶۹

امکانات جدید مانند ترجمه همزمان برای نرم‌افزار گوگل لنز

ایتنا- گوگل لنز به امکانات جدیدی نظیر ترجمه همزمان و موقعیت‌یابی رستوران‌ها مجهز شده است که اتکا به نرم‌افزارهای مشابه را به حداقل رسانده است. گوگل لنز به امکانات جدیدی نظیر ترجمه همزمان و موقعیت‌یابی رستوران‌ها مجهز شده است که اتکا به نرم‌افزارهای مشابه را به حداقل رسانده است.
 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی engadget، گوگل لنز بسیار هوشمند عمل می‌کند و خلاقیت گوگل در ساخت این محصول بسیار بالا بوده است، اما متأسفانه امکانات این نرم‌افزار در شرایط فعلی بسیار محدود است و در بیشتر مواقع کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای دیگر ترغیب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با این‌ حال کاربران ممکن است دیگر به این نرم‌افزارهای معرفی‌شده نیازی نداشته باشند زیرا گروه 9to5Google شواهدی را عرضه کرده است که نشان می‌دهد که این نرم‌افزار می‌تواند به‌زودی میزبان قابلیت‌هایی نظیر پالایه‌هایی که با هدف انجام وظایف واقعیت افزوده خاصی ساخته‌شده‌اند، باشد.
 
یکی از قابلیت‌های اصلی معرفی‌شده برای این نرم‌افزار فیلتر "ترجمه" است که می‌تواند به‌صورت خودکار یک‌زبان را شناسایی کرده و به‌جای کپی کردن متن و درخواست برای استفاده از نرم‌افزار ترجمه گوگل، به‌صورت همزمان آن را برای کاربر ترجمه کند.
     

همچنین شواهدی مبنی بر وجود فیلتر "غذاخوری" وجود دارد که رستوران‌های اطراف و غذاهای محبوب را جست‌وجو می‌کند. همچنین فیلتر "خرید کردن" نیز با تمرکز بر کالاهای عمومی ایجادشده است.

به نظر می‌رسد که گوگل قصد دارد از این‌ پس به‌جای جست‌وجوی درهم، بازه‌ای از جست‌وجوهای تخصصی را به کاربران این سرویس پیشنهاد بدهد.
 
البته باید به خاطر داشت که هنوز مشخص نیست که چه زمانی نسخه به‌روز شده لنز به کاربران خواهد رسید. با این‌ حال از آنجایی‌ که کنفرانس I/O به‌زودی برگزار خواهد شد، امیدواریم که گوگل این قابلیت‌های جدید را در این اجلاس برای عموم رونمایی کند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوگل لنز گوگل مترجم هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود